ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Juist dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om je lekker te láten verzorgen! Vermoeidheid, zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid, veel regelwerk en angst voor de bevalling zorgen voor stress in je lichaam. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen. Een ontspannende massage kan fysiek en mentaal ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby.

 

 

Een zwangerschapsmassage van The Feelgood Company is een echte feelgood-massage. Je hele lichaam wordt gemasseerd met warme olie. We gebruiken hiervoor pure oliën van Naïf, Weleda en Volatile. Deze oliën zijn veilig voor jou en je kindje. De behandeling wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte; wil je het accent leggen op ontspannen of kan je juist wat meer energie gebruiken?

Daarnaast kunnen we gericht werken aan het verlichten van specifieke klachten zoals hoofdpijn, lage rugpijn, vochtophoping en kramp in de benen.

70 minuten €72

 

Feelgood abonnement

Je kunt ook een Feelgood zwangerschapsabonnement nemen. Dan krijg je elk trimester een heerlijke behandeling, passend bij jouw zwangerschapsduur. Na de eerste behandeling ontvang je een goed gevulde Feelgood bag. Je kunt dit abonnement boeken met een flinke korting!

3 x 70 minuten €200

 

Ook leuk om cadeau te geven!

Een zwangerschapsmassage is ook leuk om cadeau te geven. The Feelgood Company heeft ook cadeaubonnen die we mooi verpakken met samples van babyverzorgingsproducten.

Cadeaubon voor Zwangerschapsmassage vanaf €50

Bestel online >>

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons