Oathie; gezond alternatief voor brood

June 11, 2015

Zoek je een alternatief voor brood maar wil je toch een lekkere bite? Probeer dan eens een Oathie. Dit is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. De Oathie zit bomvol met vezels uit havermout, appels en perziken. Ik moest even wennen aan de structuur, want het is een vrij compact 'broodje' en het vult behoorlijk. De Oathie is niet 100% glutenvrij maar laat zich wel lekker beleggen met bijvoorbeeld geitenkaas en walnoten, humus en komkommer of met avocado, ei en tomaat. Je vindt 'm bij Rein in Amsterdam (www.reinfood.nl) en bij Bagels and Beans.

 

 

Please reload

Featured Posts

Hills & Mills Pure Food Café

September 13, 2014

1/4
Please reload

Recent Posts

August 30, 2014

August 12, 2014

Please reload

Archive