Oathie; gezond alternatief voor brood

Zoek je een alternatief voor brood maar wil je toch een lekkere bite? Probeer dan eens een Oathie. Dit is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. De Oathie zit bomvol met vezels uit havermout, appels en perziken. Ik moest even wennen aan de structuur, want het is een vrij compact 'broodje' en het vult behoorlijk. De Oathie is niet 100% glutenvrij maar laat zich wel lekker beleggen met bijvoorbeeld geitenkaas en walnoten, humus en komkommer of met avocado, ei en tomaat. Je vindt 'm bij Rein in Amsterdam (www.reinfood.nl) en bij Bagels and Beans.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons