Hills & Mills Pure Food Café

Wow! Wat een hotspot in Delft! Pas ontdekt maar nu al favoriet. Hills & Mills Pure Food Café in Delft. Of je hier nu komt voor ontbijt, een smoothie to go, lunch of diner... Alles is hier even lekker, vers en puur. De naam verwijst naar de Himalaya en de Nederlandse molens. En die combinatie zie je ook terug op de menukaart. Zo serveert dit eetcafé van de Pakistaanse broers Nawaz en Sharaz Pakistaanse lekkernijen als Biryani en vers gebakken naanbrood. Maar je kan er ook terecht voor een Nederlands ontbijt met verse eitjes en een croissant. De komende tijd ga ik de hele menukaart uitproberen. Tot nu toe kan ik de chikpea curry, samosa's, de spinanziesmoothie en de Nan to share heel erg aanbevelen. Als je van lekker puur, biologisch eten houdt en ook nog eens gesteld bent op goede service, dan is Hills & Mills jouw plek!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons