Hills & Mills Pure Food Café

September 13, 2014

Wow! Wat een hotspot in Delft! Pas ontdekt maar nu al favoriet. Hills & Mills Pure Food Café in Delft. Of je hier nu komt voor ontbijt, een smoothie to go, lunch of diner... Alles is hier even lekker, vers en puur. De naam verwijst naar de Himalaya en de Nederlandse molens. En die combinatie  zie je ook terug op de menukaart. Zo serveert dit eetcafé van de Pakistaanse broers Nawaz en Sharaz Pakistaanse lekkernijen als Biryani en vers gebakken naanbrood. Maar je kan er ook terecht voor een Nederlands ontbijt met verse eitjes en een croissant. De komende tijd ga ik de hele menukaart uitproberen. Tot nu toe kan ik de chikpea curry, samosa's, de spinanziesmoothie en de Nan to share heel erg aanbevelen. Als je van lekker puur, biologisch eten houdt en ook nog eens gesteld bent op goede service, dan is Hills & Mills jouw plek!

Please reload

Featured Posts

Hills & Mills Pure Food Café

September 13, 2014

1/4
Please reload

Recent Posts

August 30, 2014

August 12, 2014