Boekentip: Boost

August 12, 2014

Soms heb je van die boeken je nooit echt uit hebt. Niet omdat ze zo saai zijn, maar omdat je er iedere keer weer wat nieuws in ontdekt of het boek er steeds weer bijpakt om iets op te zoeken. Zo'n boek is Boost van Goedele Leyssen. Een echt naslagwerkje voor iedereen die een gezonde geest in een gezond lijf wil. Bij mij zat dit boek tussen de enorme stapel boeken die ik meesleepte naar Italië en ik liep gelijk over van inspiratie.

Heel veel tips om puur en gezond te leven door gezond te eten, goed voor je lijf te zorgen en yoga-oefeningen. Omdat The Feelgood Company iedereen zo'n Feelgood-boek gunt, geven we er eentje weg. Reageer hieronder op dit bericht en stuur jouw ultieme Feelgood-tip. De orgineelste tip wordt eind oktober beloond met een exemplaar van Boost.  

Please reload

Featured Posts

Hills & Mills Pure Food Café

September 13, 2014

1/4
Please reload

Recent Posts

August 30, 2014

August 12, 2014