Boekentip: Boost

Soms heb je van die boeken je nooit echt uit hebt. Niet omdat ze zo saai zijn, maar omdat je er iedere keer weer wat nieuws in ontdekt of het boek er steeds weer bijpakt om iets op te zoeken. Zo'n boek is Boost van Goedele Leyssen. Een echt naslagwerkje voor iedereen die een gezonde geest in een gezond lijf wil. Bij mij zat dit boek tussen de enorme stapel boeken die ik meesleepte naar Italië en ik liep gelijk over van inspiratie.

Heel veel tips om puur en gezond te leven door gezond te eten, goed voor je lijf te zorgen en yoga-oefeningen. Omdat The Feelgood Company iedereen zo'n Feelgood-boek gunt, geven we er eentje weg. Reageer hieronder op dit bericht en stuur jouw ultieme Feelgood-tip. De orgineelste tip wordt eind oktober beloond met een exemplaar van Boost.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons