Mud Master Moms 

en Danny & Marc ;-)

 

Aanstaande zondag is het zover! Hier nog de laatste informatie zodat iedereen goed voorbereid aan de start staat op 27 september.

 

  • Suzanne deelt op maandag 21 september de goodiebags uit met de shirts. Ben je niet op de Mom in Shape-training maandag, neem dan even contact op met mij. 

  • Ik heb al wat vragen gekregen over wat je het beste aan kan trekken. Je kleding wordt heel vies. We gaan door de modder, de sloot en de bagger dus trek niet je mooiste sportoutfit en je nieuwe sportschoenen aan. Omdat je nat gaat worden, is het fijn om kleding te dragen die strak om je lijf zit. Een lange broek en lange mouwen is heel fijn om je armen en benen te beschermen tijdens het klimmen en klauteren. En natuurlijk dragen we allemaal ons Mom in Balance-shirt!

  • Vergeet niet om handdoeken en een grote plastic tas mee te nemen voor je natte kleren. Neem verder zo min mogelijk mee. Je kan 1 kleine tas in de bewaakte garderobbe kwijt.

  • Probeer anderhalf uur voor de run, niets meer te eten zodat je lichaam de energie kan gebruiken voor de run in plaats van je spijsvertering. We lopen een relatief korte afstand dus het is echt niet nodig om een belt met flesjes water en gelletjes mee te nemen. Er staan onderweg voldoende verzorgingsposten met drinken.

  • De startbewijzen moeten we ter plaatse ophalen. Vergeet niet je ID mee te nemen.

  • Via de Whatsapp-groep moeten we even afstemmen wie er kan rijden en wie met wie meerijdt. Het wordt heel druk dus het is handig om met zo weinig mogelijk auto's te gaan. Ik rij sowieso en kan 3 tot 4 personen meenemen. Zie ook het bericht hiernaast over de locatie en bereikbaarheid.

  • We starten om 15.50 uur. Lukt het iedereen om rond 12.00 te vertrekken? Het is vanuit Den Haag anderhalf uur rijden, maar het is handig om daar bijtijds te zijn vanwege de drukte, de beperkte parkeergelegenheid, het ophalen van de startbewijzen, warming-up van Suzanne ;-) etc. Bovendien is het superleuk om daar te zijn om sfeer te proeven.

  • Maandag- en donderdagavond zijn er nog Mom in Shape-trainingen, maar ga het niet overdrijven deze week. Rust is ook heel belangrijk om zondag te shinen!

 

Ik heb er zin in! 

 

Liefs,

Wendy

 

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

Het evenement vindt plaats in Biddinghuizen, op het evenemententerrein Biddinghuizen en het omliggende Spijk en Bremerberg-bosgebied van Staatsbosbeheer.

Spijkweg 30, Biddinghuizen.

Volg vanaf de A6, A27 of A28 de borden ‘Walibi World’ en ‘Mud Masters Parkeren’ naar de parkeerplaatsen van attractiepark Walibi Holland. 

Houd 8 euro cash bij de hand voor een dagparkeerkaart.

 

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons