CPC 2017

Beste lopers van de City Pier City 2017,

 

Bijna is het zover. De meeste trainingen zijn achter de rug en het is bijna tijd om lekker te gaan lopen!

Hierbij de laatste logistieke informatie.

 

We zijn met 24 meiden en 1 man van Mom in Balance Delft, Ypenburg, Zoetermeer & Lansingerland en we zullen gezamenlijk starten met de lopers van Mom in Balance Den Haag. We zullen de startvakken dus lekker roze kleuren ;-)

- Verzamelen: een kwartier voor de start gaan de startvakken dicht. We verzamelen daarom een 45-30 minuten voor de start voor de EHBO tent naast het Business Paviljoen  (zie plattegrond hieronder). Is het regenachtig weer, neem dan een vuilniszak of iets dergelijks mee die je aan kunt doen totdat de loop werkelijk van start gaat. Zo voorkom je dat je nat regent voordat de race begint. Natuurlijk maken we ook nog even een startfoto met elkaar!

Voor de verschillende afstanden zijn de verzameltijden als volgt:

5 kilometer: tussen 10.15 en 10.40 uur

10 kilometer: tussen 11.35 en 11.50 uur (we gaan uit van Startgolf 2, als je Startgolf 1 hebt, kom dan uiterlijk 11.40 uur)

Halve Marathon: tussen 13.50 en 14.20 uur (we gaan uit van Startgolf 2, als je Startgolf 1 hebt, kom dan uiterlijk 14.10 uur)

 

- T-shirts: de komende dagen worden de shirts uitgedeeld in de lessen. Mocht je er niet zijn dan krijg je je shirt op de dag van de CPC.

 Als het koud is, raden we je wel aan een thermoshirt onder het shirt te dragen. Neem ook je startnummer mee en veiligheidsspeldjes om je startnummer op je shirt vast te maken. 

 

- Race: we zullen samen naar het startvak gaan en dan samen starten in de tweede of derde startgolf (indien van toepassing). Natuurlijk loop je tijdens je race je eigen tempo. Probeer tijdens de race vooral ook te genieten van de ambiance en van je prestatie. Na de finish kun je elkaar weer vinden bij het verzamelpunt voor een foto met de felbegeerde medaille. 

 

Last minute wijzigingen zullen we communiceren via de groeps app. Mocht je hier nog niet aan zijn toegevoegd, stuur dan nog even een appie naar Wendy, 06-48149374

We hebben er superveel zin in!

Wendy, Marielle, Suzanne & Eline

Mom in Balance Delft, Ypenburg, Zoetermeer & Lansingerland

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons