BINDWEEFSELMASSAGE

 

 

 

 

 

 

Bij The Feelgood Company kun je terecht voor cosmetische-  en therapeutische bindweefselmassage. De cosmetische bindweefselmassage helpt het huidbeeld te verbeteren bij cellulite, striae, fijne rimpeltjes en een vale, grove gezichtshuid.

De therapeutische bindweefselmassage kan worden ingezet om het bindweefsel soepeler te maken en daarmee verlichting te geven bij lichamelijke klachten. De bindweefselmassage zelf duurt 15 tot 45 minuten. De massage kan afhankelijk van hoe verkleefd het weefsel is, vrij pijnlijk zijn. Daarom sluiten we de behandeling altijd af met ontspannende massagetechnieken.

 

Cosmetische bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek waarbij de doorbloeding wordt verhoogd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De bindweefselmassage stimuleert de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen- en elastinevezels. Het bindweefsel wordt steeds soepeler en de huid gaat er steeds beter uitzien. 

De cosmetische bindweefselmassage kan in het gezicht ingezet worden bij o.a. fijne rimpeltje, littekentjes en een slechte doorbloeding. Een behandeling bestaat uit een intake, reiniging van de huid, gezichtsmassage en een kalmerend maskertje.

60 minuten €72

Kuur van 5 behandelingen van 60 minuten €315

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-cellulitemassage 

Bij een anti-cellulitemassage gebruiken we bindweefseltechnieken om het huidbeeld te verbeteren.

Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide intake, droge borstelmassage van het  probleemgebied om het lymfesysteem een boost te geven, bindweefselmassage van het probleemgebied, inmasseren met Berken anti-cellulite olie van Weleda. 60 minuten €72

 

Therapeutische bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage. Op je lichaam bevinden zich zones die in verbinding staan met klieren, organen en andere lichaamsonderdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het daarbij behorende orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen. Bindweefselmassage kan een positief effect hebben op onder andere  hoofdpijn, buik en spijsverteringsklachten, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid en pijn aan het bewegingsaparaat.

60 minuten €72

 

AANBIEDING

Strippenkaart 5 x 60 minuten  + oefeningen voor thuis €315 

 

Strippenkaart 10 x 60 minuten + een fles Berken anti-cellulite olie van Weleda + oefeningen voor thuis €648

 

CONTACT:

Telefoon 06  4814 9374
Email info@feel-goodcompany.nl

www.feel-goodcompany.nl

 

 

 

PRAKTIJKADRES

The Feelgood Company Den Haag

Laan van Meerdervoort 136
2517 BE Den Haag

 

Vind ons